现在时间是:

寒假答案图片

百度分享按钮

当前位置:首 页 >> 苏教语文教案>> 苏教语文九下>> 文章列表

45. 从文中找出与下面所给句子意思相同的句子。

作者:   发布时间:2018-06-29 08:11:00   浏览次数:78

 

 
山东省聊城市2018年中考英语试题
选择题
一、听力测试
第一节听下面5个单词。每个单词后面有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项
中选出作为该单词音标的正确选项,并标在试卷的相应位置。听完每个单词后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每个单词读两遍。
1.A./li:v/        B. /list/        C. /let/
2.A. /taiəd/      B. /’teibi/      C. /’taigə/
3. A. /rit∫/       B. /t∧t∫/       C. /s ə: t∫/
4. A. /’h כbi/     B. /’h כlidei/    C. /’bכdi/
5. A. /’m∧ni/    B. /’m∧δə/    C. /’m∧ŋki/
第二节听下面5个句子。每个句子后面有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出作为其恰当反应的最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每个句子后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每个句子仅读一遍。
6. A. Yes, we have          B. No, we didn’t        C. Yes, we are
7. A. Not at all             B. In the front          C. By underground
8. A. Purple                B. Music             C. Travelling
9. A. Very young.           B. Very good.          C. Quite true
10. A. It's interesting.        B. It has 86 pages.      C. It’s about a girl
第三节听下面5个小对话。每个对话后面有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每个对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每个对话仅读一遍。
11. What does Lingling like?
A. Beijing Opera          B. Western music        C. Pop singers
12. What did Tom most probably do last night?
A. Played tennis          B. Watched a tennis match   C. listened to a tennis match
13. What are the speakers talking about?
A. The English people     B. The weather of England.  C. The tradition of England
14. Which lesson does Dan think is difficult?
A. Art                  B. English                C. Maths
15. Will the man go to the woman's birthday party?
A. No, he won't          B. Yes, he will              C. He hasn't decided yet.
第四节听下面三段对话。每段对话后各有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。
听下面一段对话,回答第16至18题。
16. What has the man got?
A. A cold
B. A high fever
C. A stomach ache
17. What day is it probably today?
A. Wednesday.     B. Saturday         C. Sunday
18. What food does the man usually eat?
A. Sea foods
B. Fast food
C. Healthy food
听下面一段对话,回答第19至21题。
19. How did the man go to school today?
A. By taxi             B. By bus           C. By bike
20. How many students were late for school?
A. One               B. Two             C. Three
21. What's the probable relationship between the speakers?
A. Mother and son      B. Police and driver   C. Manger and customer
听下面一段对话,回答第22至25题。
22. What are the speakers talking about?
A. Jobs                 B. Hobbies         C. Friendship
23. Where does the conversation probably take place?
A. In a museum          B. At the man’s home   C. In the woman’s house
24. How many fans has the woman got?
A. About sixty.            B. About seven       C. About six
25.What does the man collect?
A. Stamps and fans       B. Money and fans      C. Money and stamps
第五节听下面一段独白。独白后有5个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最
佳选项,并标在试卷的相应位置。听独白前,你有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后各小题将给出5秒钟的作答时间。该段独白读两遍。
26. How old is Mike?
A. 15               B. 14            C. 13
27. Where are Mike and Clare now?
A. In America          B. In Egypt.          C. In France
28. With whom did Mike and Clare move here?
A. Their friends.        B. Their teachers      C. Their parents
29. In how many foreign countries has Peter worked before?
A. Three              B. Six              C. Eight
30. How often does Peter usually move?
A. About every two years.
B. About every five years.
C. About every seven years.
二、完形填空
阅读下面短文,掌握其大意,然后从短文后各题所给的A、B、C三个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A boy and a girl were playing together. The boy had a lot of small glass ___1___. The girl had some candies with her. The boy told the girl that he would____2____her all his balls in exchange for (交换) her candies. The girl thought that was a good___3___.
But the boy didn’t give___4___of his balls to the girl. He kept the biggest and the___5___ball in his pocket and gave the others to the girl. ____6____the girl gave him all her candies.
That night, the girl had a ___7___sleep, but the boy didn’t sleep well. He kept thinking whether the girl had ___8___some candies from him.
You think in the way you do things. If you don' t give your hundred percent(百分之百) in a relationship, you’ll ___9___ keep thinking if the other person has given his or her hundred percent. This is true for any relationship.
Give your hundred percent to everything you do and you’ll find that you can always___10___a lot of happiness.
1. A. balls    B. cups    C. bottles
2. A. lend    B. buy    C. give
3. A. answer    B. idea    C. reason
4. A. all    B. most    C. some
5. A. ugliest    B. cheapest    C. prettiest
6. A. But    B. So    C. Or
7. A. bad    B. good    C. light
8. A. borrowed    B. stolen    C. hidden
9. A. always    B. never    C. seldom
10. A. lose    B. get    C. want
【答案】1. A    2. C    3. B    4. A    5. C    6. A    7. B    8. C    9. A    10. B
【解析】文章通过一个小男孩用玻璃球换小女孩的糖的故事,告诉人们一个道理:你百分百付出,你就会得到很多幸福。
1. 句意:这个男孩有许多小玻璃球。A. balls 球;   B. cups杯子;    C. bottles瓶子;根据The boy told the girl that he would____2____her all his balls in exchange for (交换) her candies.这个男孩告诉这个女孩,他给她他所有的球换她的糖。可知是球;故选A
2. 句意:这个男孩告诉这个女孩,他给她他所有的球换她的糖。A. lend借;    B. buy买;    C. give给;根据in exchange for (交换) her candies.可知是给;故选C
3. 句意:这个小女孩认为那是个好主意。A. answer 回答;   B. idea 主意;   C. reason原因;根据The boy told the girl that he would____2____her all his balls in exchange for (交换) her candies. 这个男孩告诉这个女孩,他给她他所有的球换她的糖。可知是主意;故选B
4. 句意:但是这个男孩没把他所有的球给这个小女孩。A. all  都,所有的;  B. most 最多;   C. some一些;根据He kept the biggest and the___5___ball in his pocket and gave the others to the girl他在口袋里留了个最大最漂亮的,把其他的给了小女孩。可知是没给所有的;故选A
5. 句意:他在口袋里留了个最大最漂亮的,把其他的给了小女孩。A. ugliest 最丑;   B. cheapest最便宜;    C. prettiest最漂亮;根据句意应是最大最漂亮的留下了;故选C
6. 句意:但是小女孩把所有的糖都给了他。A. But 但是;   B. So 所以;   C. Or否则;根据the boy didn’t give___4___of his balls to the girl这个男孩没把他所有的球给这个小女孩。小女孩把所有的糖都给了他了,所以是转折关系;故选A
7. 句意:那天晚上小女孩睡了一个好觉。A. bad  坏的;  B. good好的;    C. light轻的;根据but the boy didn’t sleep well.但是小男孩没睡好,可知是好的;故选B
8. 句意:他一直在想小女孩是否藏了一些糖。A. borrowed 借;   B. stolen 偷;   C. hidden藏;根据上文He kept the biggest and the___5___ball in his pocket and gave the others to the girl他在口袋里留了个最大最漂亮的,可知他也认为别人和他一样,是否藏了一些;故选C
9. 句意:你总是一直想其他人是否给了百分百。A. always总是;    B. never 从不;   C. seldom很少;根据but the boy didn’t sleep well. He kept thinking whether the girl had ___8___some candies from him.小男孩没睡好,一直想小女孩是否和他一样也藏了一些糖;故选A
10. 句意:你将会发现你会得到很多幸福。A. lose 失去;   B. get 得到;   C. want想要;根据文章小女孩付出百分百,睡得很好,小男孩没有付出百分百,睡得不好,可知如果你百分百付出,你就会得到很多幸福。故选B
 
三、阅读理解
第一节阅读下面短文,根据短文内容判断其后面所给句子的对错,并在答题卡上将所选的对应选项涂黑。选 Right涂A,选 Wrong涂B。
Most people agree that trees look nice, but not everyone knows that trees can also help cities save money. A few years ago, the US Forest Service studied trees in Chicago. They found that just one tree can save a city hundreds of dollars over its lifetime.
Trees can save money by helping people save energy(能源). Trees stop the sun shining on buildings. They also block(挡住) the winter wind. That helps people use less energy to make their homes or offices warm or cool. Saving energy is saving money.
Trees have another way to help a city save money. When it rains, there will be a lot of water in a city's sewers (下水道). Cities need lots of money to clean that water. But before the rainwater gets to the dirty sewers, trees can take some into themselves. With the help of trees, there is less water to clean.
11. Everyone knows that trees can help cities save money.
A. Right    B. Wrong
12. One tree can save a city hundreds of dollars in one day
A. Right    B. Wrong
13. Trees can help people save energy.
A. Right    B. Wrong
14. Trees can take all the rainwater into themselves
A. Right.    B. Wrong
15. With the help of trees, cities need less money to clean the rainwater.
A. Right    B. Wrong
【答案】11. B    12. B    13. A    14. B    15. A
【解析】文章讲述了树不仅好看,也能为城市节约钱。
11. 根据but not everyone knows that trees can also help cities save money.可知不是每个人都知道树能为城市节约钱;故选B
12. 根据one tree can save a city hundreds of dollars over its lifetime.可知是一生,不是一天;故选B
13. 根据Trees can save money by helping people save energy(能源).可知树能节省能源;故选A
14. 根据trees can take some into themselves可知树自身吸收一部分雨水,不是所有的;故选B
15. 根据trees can take some into themselves. With the help of trees, there is less water to clean.可知城市用更少的钱清理雨水;故选A
第二节阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个能回答所提问
题或能完成所给句子的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
A
I love to go biking! Two years ago I bought an exercise bike(健身脚踏车). But soon I got bored with being at home, so I bought a used bike and started going for short rides. Now I plan day trips in my neighborhood (街区). When you drive a car, you miss many things. It's surprising how much more you can see when you're biking.
----Sam
My favourite thing to do at weekends is to go to the beach. The beach is beautiful all through the year. I usually drive there. If the weather is cold, I wear some warm clothes and go for long walks on the beach. When the weather is hot. I enjoy swimming or just lying in the sun.
-----Barbara
At weekends I like to read books. If the weather is nice, I'll take a good book to the park and stay there reading for hours. I think there's nothing as delightful as reading a good book.
----Bill
Weekends are for going hiking(徒步旅行) with my parents. We live near some beautiful mountains. Sometimes we camp out at night. We really enjoy cooking dinner over a campfire and spending a night under the stars!
----Grace
16. Now Sam plans to________.
A. drive a car    B. go for short rides
C. ride his exercise bike    D. go biking in his neighborhood
17. Barbara_____ if the weather is cold.
A. drives on the beach    B. walks on the beach
C. swims in the sea    D. lies in the sun
18. The underlined(划线的)word “delightful” in what Bill says probably means________ in Chinese.
A. 有光线的    B. 轻如羽毛的    C. 令人愉快的    D. 浅色调的
19. Which of the following is True about Grace?
A. She goes hiking alone at weekends
B. She doesn't like cooking over a campfire.
C. She and her parents sometimes camp out.
D. She and her parents live in the mountains.
20. What does the passage mainly talk about?
A. Favourites    B. Suggestion    C. Shopping    D. Nature
【答案】16. D    17. B    18. C    19. C    20. A
【解析】文章讲述了几个人的周末是怎样度过的。
16. 根据Now I plan day trips in my neighborhood (街区). ----Sam;故选D
17. 根据If the weather is cold, I wear some warm clothes and go for long walks on the beach. -----Barbara故选B
18. 根据stay there reading for hours. I think there's nothing as delightful as reading a good book. ----Bill可知读书好几个小时,可推测是什么都不如读一本好书令人愉悦;故选C
19. 根据Weekends are for going hiking(徒步旅行) with my parents可知A不对;根据We really enjoy cooking dinner over a campfire可知B不对;根据Sometimes we camp out at night.可知C对;根据We live near some beautiful mountains.可知D不对;故选C
20. 根据文章讲述了几个人的周末是喜欢怎样度过。A. Favourites 最喜欢的;   B. Suggestion 建议;   C. Shopping 购物;   D. Nature自然;故选A
点睛:短文阅读,做题时要结合文章的特点,题目涉及细节理解,词义猜测和推理判断,做题时要在了解文章大意的基础上,结合题目针对不同的题型采用不同的解答方式,比如细节理解题,我们要抓住里面的最有效的信息选择出正确的答案,总之理解透文章是做好一篇阅读理解的关键。例如:小题1根据Now I plan day trips in my neighborhood (街区). ----Sam;故选D
B
Vienna is a beautiful old city on the River Danube in the center of Europe. It's the capital city of Austria and the center of European classical music. In the 18th century a lot of musicians came to study and work in Vienna.
In the Strauss family, there were two composers called Johann Strauss: the father and the son, The father, Johann Strauss the elder, wrote and played music for traditional dances, called the waltz. His dance music made him famous all over Europe. The son, Johann Strauss the younger, was also very successful and popular. He wrote over 150 waltzes. In 1867 he wrote The Blue Danube waltz.
Mozart was another very important composer. He was born in Austria in 1756. Before he was six, he played not only the piano but also the violin. His family took him around Europe and he gave concerts in many cities. He wrote hundreds of wonderful pieces of music. But he became very poor and died in 1791 when he was only 35. Like Johann Strauss, father and son, he was a great European musician, and many people still think his music is perfect.
21. From Paragraph 1(第1段) we know that Vienna is________.
A. a beautiful new city    B. on the River Danube
C. in the center of Austria    D. the center of European pop music
22. How many important composers are mentioned in the passage?
A. One    B. Two    C. Three    D. Four
23. Johann Strauss the elder was famous for_____.
A. the dance music    B. his son    C. The Blue Danube    D. the concerts
24. It can be inferred(推断)from the passage that Mozart was______.
A. stupid and lazy
B. clever but lazy
C. stupid but hard- working
D. clever and hard- working
25. This passage can be found most probably in the part of_____ in a newspaper.
A. News    B. Recreation(娱乐)    C. Ad(广告)    D. Sport
【答案】21. B    22. C    23. A    24. D    25. B
【解析】文章介绍了欧洲的音乐之都——维也纳和几个音乐家。
21. 根据Vienna is a beautiful old city on the River Danube in the center of Europe.可知维也纳在多瑙河畔;故选B
22. 根据In the Strauss family, there were two composers called Johann Strauss: the father and the son,和Mozart was another very important composer可知提到了3个音乐家;故选C
23. 根据The father, Johann Strauss the elder, wrote and played music for traditional dances, called the waltz. His dance music made him famous all over Europe.可知因为舞曲而著名;故选A
 学*科*网...学*科*网...学*科*网...学*科*网...学*科*网...学*科*网...学*科*网...
25. 根据文章介绍了欧洲的音乐之都——维也纳和几个音乐家。故选B
C
"Can I take your order? " Night after night, I had to say this as I worked in my family’s restaurant. My father was a fantastic cook. He wanted me, his only son, to cook with him, but I didn’t like cooking. Because of the restaurant, my father was always busy. He never had time to play football with me.
During my high school and college years, I worked with my family at night. But I always avoided the kitchen. I couldn’t wait to graduate (毕业)so that I could move away from the family business. Several days before my graduation day, my father and I started looking at new cars. Finally, we found the right car. I was sure that my father would give it to me as my graduation gift.
On my graduation day, my father gave me a book as a gift. It was his old cookbook. I was so angry that I gave it back to him and ran out of the house. Several days later I moved away and started my business. Although I often saw my father during holidays, we never talked about the graduation gift. Then one day, I got a call that my father was ill. I went to see him because I was very worried.
That night, I looked through my father’s books and saw the cookbook that he had given me year before. I carefully opened the cookbook and went through it. Then I found something that made me cry. It was a check(支票)for$30,000 dated(注有日期) the day of my graduation. And the price of the car my father and I chose all those years ago was $30,000.
26. From Paragraph I we know that the writer’s father_________.
A. was a common cook    B. had a lot of free time
C. wanted the writer to be a cook    D. often played foot ball with the writer
27. The writer couldn’t wait to graduate because he wanted to___________.
A. leave the family business    B. manage the family's restaurant
C. have enough time to find a good car    D. get a graduation gift as soon as possible
28. The writer___________ on his graduation day.
A. accepted his father’s gift    B. moved away from home
C. was very angry with his father    D. was very worried about his father
29. The last paragraph shows that the writer __________.
A. decided to cook with his father
B. hated his father giving him so little money
C. regretted he didn’t look after his father well
D. realized his father’s deep love for him at last
30. What would be the best title(题目)for the passage?
A. A cookbook    B. A football fan    C. My school days    D. My business
【答案】26. C    27. A    28. C    29. D    30. A
【解析】文章讲述了作者的爸爸把一本旧做饭的书给他做毕业礼物的故事。
26. 根据My father was a fantastic cook. He wanted me, his only son, to cook with him,可知作者的爸爸想让作者成为一名厨师;故选C
27. 根据I couldn’t wait to graduate (毕业)so that I could move away from the family business.可知作者迫不及待的想毕业,是想脱离他家的生意;故选A
28. 根据On my graduation day, my father gave me a book as a gift. It was his old cookbook. I was so angry that I gave it back to him and ran out of the house.可知毕业那天因为爸爸用旧书作为毕业礼物,他很生气;故选C
29. 根据Then I found something that made me cry. It was a check(支票)for$30,000 dated(注有日期) the day of my graduation. And the price of the car my father and I chose all those years ago was $30,000.可知作者意识到他的爸爸深深地爱着他;故选D
30. 根据文章讲述了作者的爸爸把一本旧做饭的书给他做毕业礼物的故事。故选A
非选择题
四、语法填空
阅读下面短文,在空白处按要求填入适当的单词或括号内单词的正确形式。每空1个单词。
Many children love animals. And Willow Phelps is one of ___31___(they ). In fact, this American little girl not only loves animals, but she also has done really a lot for them. And ___32___ (连词) she did these kind things, she won the2016 ASPCA(美国防止虐待动物协会) Kid of the Year.
Willows ___33___( love) for animals started early. When she was about 3 years old, her family took in ___34___ (冠词)18-year-old cat. Under the care of Willow, the cat lived for another 3 years. After that, many old pets arrived in Willows home. So, Willow began to make plans to help more___35___(animal).
With her mums help, Willow began running, swimming and even sewing(缝制)toys to___36___(raise)money for animals in need of help. In her young life, she has ___37___(successful) completed the three projects. Finally, she raised $ 11,000. She also succeeded in ___38___(stop) the use of live goldfish as prizes at her school party. And what she did for goldfish was ___39___(notice)and rewarded (奖励) by the ASPCA.
I will continue to speak up for animals no matter how hard it is, "said Willow. Willow dreams of becoming an animal doctor ___40___(介词)the future. Let's hope this little girl's dream will come true.
【答案】31. them    
32. because/since/as     
33. love    34. an    
35. animals    
36. raise    37. successfully    
38. stopping    
39. noticed    
40. in
【解析】文章讲述了一个热爱小动物的美国小女孩的故事。
31. 句意:Willow Phelps是他们中的一个。根据of介词,后用宾格做介词宾语;故填them
32. 句意:因为她做的这些善事,她赢得美国防止虐待动物协会的年度儿童奖。根据And ___2___ (连词) she did these kind things, she won the2016 ASPCA(美国防止虐待动物协会) Kid of the Year.它们是因果关系;所以是“因为”,故填because/since/as
33. 句意:Willows对动物的爱早就开始了。根据句意可知这里用名词形式;故填love
34. 句意:她的家人带回来一个18岁大的猫。根据句意可知是一只猫,an一个,用于元音因素开头的单词前;故填an
35. 句意:Willows计划帮助更多的动物。根据more可知是更多的动物,所以用复数形式,故填animals
36. 句意:甚至缝玩具来给需要的动物筹钱。根据这里用不定式作状语,前面有to,故填动词原形;故填raise
37. 句意:她成功的完成了三个项目。根据副词修饰动词completed;故填successfully  
38. 句意:她也成功的阻止了学校晚会上用活的金鱼作为奖品。根据in介词,后用doing形式;故填stopping  
39. 句意:她为金鱼所做的被美国防止虐待动物协会注意到给了奖励。根据what she did for goldfish和notice之间是被动关系,所以用被动语态;故填noticed
40. 句意:Willow的梦想是未来成为一名兽医。根据in the future在未来;故填in
五、阅读表达
阅读下面短文,根据其内容完成后面各项任务。
Who's working while you re asleep?
Police officers
Some police officers answer calls every night at the station. Others go around the town and city on foot or in cars.因为他们辛勤工作,你才能安然入睡。
Firefighters (消防队员)
Even at night, firefighters are ready to help. Whenever they get a call, they will go at once to fight fires and help people.
Doctors
If you get sick or hurt at night, doctors can take care of you at the hospital. The doctor will examine(检查)you, give you medicine and even do an operation(手术)on you.
Bakers(糕饼师傅)
You may never think that bakers often start the day while you are still asleep. They prepare all the things they need for the day and then start working. Bakers want their bread and cakes to be fresh and delicious every day.
In fact, many other people work at night. Let’s thank them for everything they do for us.
41. 将文中划线的汉语句子译成英语。
42. 将文中划线的英语句子译成汉语。
43. 回答问题:How many kinds of things can the doctor do at night?
44. 回答问题: What do bakers prepare before they start working?
45. 从文中找出与下面所给句子意思相同的句子。
It’s true that a lot of people as well as these people work at night.
【答案】41. Because of their hard work/ Because they work hard, you can sleep safely.    
42. 无论何时接到电话,他们都会立即去灭为救人。    
43. Three/3    
44. They (Bakers) prepare all the things they need for the day. /All the things they need for the day.    
45. In fact, many other people work at night.
【解析】文章介绍了几个你在睡觉时,仍然在工作的职业。
41. 根据work hard努力工作;sleep safely安然入睡;故答案是Because of their hard work/ Because they work hard, you can sleep safely.  
42. 根据get a call接到电话;at once立刻;fight fires救火;故答案是:无论何时接到电话,他们都会立即去灭为救人。
43. 根据If you get sick or hurt at night, doctors can take care of you at the hospital. The doctor will examine(检查)you, give you medicine and even do an operation(手术)on you.故答案是:Three/3
44. 根据They prepare all the things they need for the day故答案是They (Bakers) prepare all the things they need for the day. /All the things they need for the day.    
45. 根据It’s true that a lot of people as well as these people work at night.许多人在晚上仍然在工作,那是事实;故答案是In fact, many other people work at night.
46. 书面表达
假如你要竞选你班的体育委员,请你用英语进行竞选演讲。演讲的主要内容包括:
1.自己喜欢体育,身体健康;
2.擅长球类运动,尤其是足球和篮球;
3.可以传授运动技艺,助大家比赛取得最佳成绩。
注意:
1.词数:80左右;
2.可以适当增加细节,以使行文连贯;
3.演讲内容中不得出现真实的学校和个人名字;
4.演讲的开头已给出,不计入总词数。
I want to be the PE monitor. _________________________________________________
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
【答案】I want to be the PE monitor. I enjoy sport, and I can run very fast. I’m really fit and healthy. Just watch me in the playground between lessons! I play most ball games well. But I’m really good at football, and I play basketball in the school team. Because I have a lot of good playing skills. I usually get the best score in every match. I can teach you some if you like. Choose me for the PE monitor and you can get the best score too!
【解析】这是一篇要求为了竞选你班的体育委员来介绍自己。动笔前先要认真阅读要点,围绕要点组织材料,然后用正确的英语句子把这些内容表达出来,在此基础上亦可适当发挥,注意不要遗漏材料中给出的要点。根据材料可知本文主要是应用第一人称,一般现在时态,注意标点符号及大小写等问题,不要犯语法错误。注意上下文之间的逻辑关系,语意连贯。
 
 
 






上一篇:没有了    下一篇:没有了

Copyright ©2017    草根教案 All Right Reserved.

Powered by LingCms 版权所有 © 2005-2017 Lingd.Net..